dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Soms wil men, dat je andere foto's namaakt, maar dan met andere personen. Over het algemeen ben ik daar geen voorstander van, maar soms geef je daar aan toe. Zo ook met deze foto, waarvan de basis gelegd is door mijn goede vriend Henk van Kooten. Een aantal jaren geleden heeft hij op deze manier voor het eerst een baby gefotografeerd en er een vrij grote wedstrijd mee gewonnen. Sindsdien is deze foto de wereld overgegaan en maakt iedereen deze foto na. Zo zelfs, dat ik, zijn oorspronkelijke leermeester naar hij zegt, nu het verzoek krijg er ook eentje te maken. Zoals Louis van Gaal "dichtte" bij een persconferentie "zo is de cirkel weer rond".

Toch is het wel een erg leuke foto geworden, vind ik tenminste. Ik heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven, zodat het toch een beetje mijn  foto werd in plaats van een kopie. Het kind werkte ook aardig mee om deze foto te maken, zodat het  lekker snel gebeurd was. Ik ben er geen voorstander van om fotosessies met kleine kinderen ook maar een seconde langer te laten duren dan strikt noodzakelijk is.

2 reacties

ERIC221

22 October 2007 om 09:28

Soms kan er te veel, vind ik, ook daar in is weglaten soms het mooiste, maar smaken verschillen en dfoto_1778.gif picture by lagsimat is ook goed! Fijne dag Trui.
Trui[tjes] Perikelen

22 October 2007 om 10:21

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.