dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Lenzen en varkens

4 reacties

Objectieven hoort hier eigenlijk te staan. Zo heb je de eigen merkobjectieven en die van de onafhankelijke aanbieders. Ik kwam een poosje geleden een opmerkelijk verschil tegen. De Nikon 17-55/2,8 van 755 gram zwaar en ruim 1400 euro was ongeveer even goed als de Tamron 17-50/2,8 van 430 gram en slechts 399 euro. Nu mag U raden welk objectief ik indertijd heb gekocht. Wel even 1000 euro in mijn zak gestoken.

Alleen, ik denk dat er een gat in mijn zak zit, want ik ben het nog nooit tegengekomen. Net zoals toen ik anderhalf jaar geleden stopte met roken. Ik zou een paar duizend euro per jaar besparen, maar daar heb ik niks van gezien. Ik ruik wel veel beter, maar nu ruik ik iedere keer de stank van die megastallen van die varkensboer aan de Blokweg. Wat stinkt dat afgrijselijk, soms doet het gewoon pijn aan je reukorgaan. Je snapt niet, dat zo'n varkenshouder gewoon zijn gang maar kan gaan. Niet zo'n fraaie beurt van de voormalige wethouder van Zierikzee die zijn landbouwbedrijf voor deze doeleinden verkocht heeft en zelf aan de andere kant van Zierikzee is gaan wonen.

4 reacties

Vroeger stonk een varkensstal ook, maar dan anders. Lekkerder zou ik zeggen.
wim*mie

12 September 2007 om 01:14

Vroeger stonk een varkensstal naturlijker.Zo die van Gas...Maar aan de andere kant van Zierikzee ruiken we de stal ook hoor.Ruik ze Jannie
wijari

12 September 2007 om 09:45

Hallo Leen vind je kop mooi!Lenzen en varkens! maar begrijp dat je daar geen plaatje van neer kan zetten die stank!Erg!Groet Trui
Trui[tjes] Perikelen

12 September 2007 om 11:20

Wimmie, dat idee had ik ook al :-) Wijari, ik heb medelijden met de mensen die in Schuddebeurs of omgeving wonen. het is schandalig zoals die varkensbaron de lucht in de omgeving verpest. Trui, bedankt voor je begrip.
Leen Koper

12 September 2007 om 19:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.