dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Raadsel.....

2 reacties

Nou breekt mijn klomp! Heb ik zoveel moeite gedaan om een paar plaatjes op dit weblog te doen verschijnen, zelfs een andere computer meegenomen vanaf de zaak, een laptop,  ik sluit hem aan, stop de USB-stick er in en....alles slaat uit. Geen enkel teken van leven meer uit de laptop. Gelukkig kwam ik op het idee, ik weet niet hoe, om de stekker er even uit te halen en er weer in te steken -met de USB-stick er uit- en alles deed het weer. Nog een keer met hetzelfde gevolg en nu blijkt dus dat er een nieuwe USB-stick gekocht moet worden.....

Mijn klanten hebben dus vergeefs zitten wachten, zij het gelukkig maar een tweetal die vol begrip waren en ik heb mijn weblog niet kunnen bijwerken, mijn website is niet bijgewerkt en allemaal ellende vanwege zo'n rottige USB-stick!

Was ik daar maar eerder opgekomen! Nou ja, gelukkig maar, er zijn erger dingen, maar vervelend is het wel. Dus, nog even geduld, dan komen de plaatjes weer. Morgen meteen naar de winkel.

2 reacties

Fijn dat je nu weet hoe het komt. Koop er morgen dan maar gelijk 2, heb je een reserve stick voor geval dat. Want die dingetjes kosten toch bijna niets meer.
ERIC221

08 July 2007 om 21:57

Tja, waarschijnlijk heb je gelijk. Een collega van mij raadde mij eens aan om als iets goedkoop was, er meteen een heleboel aan te schaffen, dan zat je nooit zonder. Ik rookte toen pijp en vond dat wel van toepassing op pijperagers. Ik heb dus voor een tientje van die dingen gekocht. Nu, VEERTIG JAAR later, ik rook absoluut geen pijp meer, kom ik nog steeds van die dingen tegen op de meest onverwachte plaatsen. Wat betreft USB-sticks zal ik me beperken tot twee.
Leen Koper

08 July 2007 om 22:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.