dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

trouwreportage

2 reacties

Vandaag hebben we verschrikkelijk hard gewerkt. Een hele trouwreportage met z'n tween afgewerkt, voorbewerkte bladen voor het album gemaakt en het geheel afgedrukt. Morgen kan het allemaal op maat gesneden worden en dan kunnen we gaan inplakken! 

Toch moet je voor al dat soort werk voor maximaal zo'n 15 euro per uur doen, anders ben je de boel aan het tillen. Ze moesten eens weten hoeveel tijd er in gaat zitten, wil je het een beetje fatsoenl;ijk afwerken.  Dat is niet erg als je het er een beetje bij doet, zoals zoveel "fotografen" tegenwoordig, maar als het je broodwinning is, is het iets anders. Tja, voor 200 euro een hele reportage en inclusief alle bestanden.......Het wordt er niet vrolijker op. Maar ja, had ik maar geen fotograaf moeten worden in Zierikzee!

2 reacties

Betaald het zo slecht, of zijn de zeeuwen zuunig. Jannie
wijari

14 February 2007 om 23:07

Het betaalt echt slecht. Bovendien is men hier in de regio altijd gewend geweest aan lage tarieven, want men deed fotografie erbij naast de handel. Nu de handel niet meer lonend is moeten we rondkomen van de fotografie en dat is, zeker op Schouwen Duiveland, erg moeilijk, vooral nu het vak vrij gegeven is en iedereen zich fotograaf mag noemen. Maar ja, het is een erg mooi vak ...
Leen Koper

15 February 2007 om 08:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.