dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

late levering.

0 reacties

Ik schijn nogal wat losgemaakt te hebben met mijn vorige weblog. Sommige mensen schijnen zwaar beledigd te zijn en het zich sterk aan te trekken. Terwijl ik het gewoon heel onschuldig bedoeld heb. Bovendien, het is heel legaal  als mensen de aandacht willen trekken met hun weblog; ik probeer het ook met mijn website. Elke bezoeker kan een mogelijke klant zijn!

Vandaag heb ik een foto afgeleverd die ik anderhalf jaar geleden gemaakt heb. Nog wel een heel grote ook, in een vrij dure, maar prachtige lijst. Om de een of andere reden was die pas na een heel lange tijd besteld, een paar keer afgedrukt, want ieder keer als ik hem opplakte kwamen er bobbels op. Achteraf bleek, dat een dergelijk formaar (60x90) eigenlijk uitslutend machinaal opgeplakt kon worden. Enfin, in het voorjaar onderweg naar mijn vakantieadres op laten plakken en na mijn  vakantie een seintje gegeven dat hij klaar was. In oktober is een lijst uitgezocht en pas vanmorgen arriveerde hij. Ingelijst en toevalligerwijs een uurtje later belde de klant of hij klaar was! Het zag er prachtig uit, het is alleen jammer, dat daar anderhalf jaar overheen moest gaan. Mara ja, nonchalace van beide kanten, "ze komen er wel een keertje om" en van "ik moet toch eens een keerje bij die fotograaf langsgaan". Terwijl een foto van die serie in tussentijd al een keertje in het Spaanse vaktijdschrift "Revista la fotografia social" verschenen is toen die een groot artikel over mijn werk publiceerden! Het was ook een hardstikke leuke foto!

Opvallend, bij een televisieprogramma vanavond over een of andere fotografe die iets anders wilde dan bruidswerk maken, hoorde ik ineens de stem van Henk van Kooten instructie geven op zijn bekende manier. alleen, dat was bij de volgende aflevering pas, dus ik moet opletten dat ik dat niet mis.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.