dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

In Engeland

0 reacties

Zo, weer terug uit het Verenigd Koninkrijk. We zijn er heen gegaan om wat foto's af te leveren aan een bruidspaar waar we de reportage voor mochten verzorgen. Dat was wel erg leuk, op de Hadley Wood Golfclub, recht tegenover het huis van Dennis Bergkamp. Ik was de eerste fotograaf die daar mocht werken. Toen ik daarna op een seminar in Engeland kwam waren al mijn Britse collega's diep onder de indruk, dat ik daar had mogen fotograferen. Daar wordt je succes gedeeltelijk afgemeten aan de locaties waar je mag fotograferen.

Even wat collega's bezocht, ik voor de fotografie en Jantine voor de commercile kant van het vak. Wel erg leerzaam, vooral hoe zij hun omzet maken. Zo vreselijk commercieel, dat zou in ons land tch niet kunnen. Wel wat leuke ideetjes opgedaan qua acties die navolging verdienen. Het harde commercile gedeelte begint hier in Nederland ook steeds meer in te geraken; ik wil daar niet in meegaan, gelukkig ga ik over een jaar of twee stoppen, vaak is het vak niet leuk meer.

Jammer, maar ja, sinds het vak vrij gegeven is door de minister wordt het steeds harder. Er duiken steeds meer rommelaars op die het vak een slechte naam geven.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.