dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Kachel en spugen maar

0 reacties

Vandaag was het echt koud in mijn winkel. Ik was nog van plan mijn kachel  aan te doen, maar ja, dan denk je dat het wel mee zal vallen en uiteindelijk heb je het koud als je naar huis gaat. Stom natuurlijk, maar ja. Morgen zal ik eens een lekker warme trui aantrekken, kijken of het dan nog zonder kacheltje kan. Het is ieder jaar voor mij een soort sport om zo laat mogelijk de kachel aan te doen, maar ja, vrijdag komt mijn stageair weer en dan moet hij wel aan.

Vanmorgen een paar mensen van in de zeventig of tachtig gefotografeerd op locatie in hun huis. Werkelijk prachtig licht had ik daarbij. Dan merk je toch dat je in de loop der jaren iets geleerd heb. Dit had ik vroeger nooit gemaakt.

Vanavond heb ik een poosje voetbal zitten kijken, Arsenal tegen CSKA Moskou. Raar, dat ik over een paar dagen vlak langs dat stadion zal komen als ik in Engeland ben. Lekker een paar dagen eruit, foto's afleveren aan een klant in Londen en bij Hossain en Tracy Mahdavi samen met mijn vrouw op de foto gaan. Daarbij lekker overleggen over fotografie met hem en marketing met haar. Zijn uitleg over licht was zeer interessant toen hij hier was en daar wil ik meer van weten, zodat ik dit voorjaar een masterclass kan geven daarover.

Het valt mij steeds meer op, dat voetballers er een gewoonte van maken om aldoor maar te lopen spugen op het veld. Ik heb weliswaar nauwelijks gevoetbald, maar uit mijn honkbaltijd kan ik mij niet herinneren ooit die behoefte te hebben gevoeld. En dat werd ook op gras gespeeld.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.