dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Partir c' est mourir un peu.....

0 reacties

Zo, het werd weer eens tijd voor een nieuw stukje in mijn blog. Ik was er een tijdje niet aan toegekomen door perikelen in de BIPP Dutch Region. Hoewel ik de vereniging heb helpen oprichten als een van de twee "founding fathers" werden de machinaties van een bestuurslid mij toch teveel. Samen met het meest vooraanstaande lid heb ik opgezegd en het lijkt erop, dat er een behoorlijk aantal leden zal volgen. Het is jammer, dat de acties van een man, louter belust op eigen gewin en roem, een vereniging zo te gronde kunnen doen gaan. Tragish, dat het zo moest lopen.

Het meest mis ik het lesgeven dat ik samen met Henk deed. Al die nieuwe fotografen die hard werkten om hun eerste graad binnen te halen zitten nu zonder begeleiding. Ik zie niemand binnen de vereniging opstaan die in staat is om onze taak over te nemen. Waarschijnlijk is er grote kans, dat de gehele club ter ziele gaat, de opleidingen waren zo ongeveer het belangrijkste element geworden.

Mijn foto's voor de image competition heb ik ook terug getrokken; het heeft geen zin om mee te doen en eventuele prijzen te winnen als je geen lid meer bent. Ook al jammer.

Het lijkt wel alsof ik overleden ben. Er wordt zo verschrikkelijk veel lof toegezwaaid, hoe jammer enz.,  is er geen weg terug meer en meer van dat spul. Ik begin er bijna verwaand van te worden.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.