dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Image competition

2 reacties
Image competition

Vandaag heb ik de foto's voor de "image competition" van het British Instute of Professional Photography uitgezocht. Het is een heel werk geweest, ik was het natuurlijk nooit met mezelf eens, maar ik ben er toch uitgekomen. Natuurlijk heb ik de verkeerde foto's uitgezocht, maar ja, dat heb ik altijd en toch heb ik in bijna alle wedstrijden een prijs behaald. Het meest trots ben ik op de westrijd van de Central Region, 600 fotografen en dan toch fotograaf van het jaar worden!

Hier is vast het eerste beeld. Het is een twijfelgeval, maar ik wil toch eens kijken hoe de jury hierop reageert. Zo'n zware Photoshop bewerking waarbij bijna alles in het donker verdwenen is zullen ze niet vaak onder ogen krijgen

 

2 reacties

Ik vind het een heel mooie foto ...maar ik ben dan ook maar een leek...voor mij heb je prijs..
Sirikit

20 October 2006 om 23:10

Kijkend naar de mooie foto's aan de wand, zijn wij nieuwsgierig of je nog foto's van onze bruiloft (26-7-2006) hebt gebruikt. Helaas geen foto's van ons gezin op de website, maar hier prijk ik op je weblog. Je hebt hem mooi bewerkt. Ik heb genoten van de reportage en het trouwalbum is schitterend. We moeten hier in Spijkenisse maar weer eens op zoek naar een reden voor een volgende fotoshoot.
Onbekend

26 February 2007 om 22:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.