dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Tante Loes...

2 reacties

Gisteren een seminar gehad van het British Institute of Professional Photography in restaurant "Tante Loes" in Rhenen. Dat betekende om zeven uur 's morgens je warme bedje uit en 's nachts om half twee weer thuis.......

Een fantastisch seminar. Hossein Mahdavi, de spreker, vertelde alle basics over verlichten en poseren. Ik ga er vanuit, dat er goed geluisterd is, dan geloven ze mij ook eens een keer als ik precies hetzelfde vertel. Toch is het altijd leuk de basis van het poseren en verlichten nog eens te horen. je hoeft niet eens goed op te letten om toch weer iets nieuws te horen. In de loop de jaren doe je zoveel dingen zonder er over na te denken en nu word je je weer bewust van een aantal zaken. Tracy Mahdavi, zijn echtgenote vertelde het nodige over marketing. Altijd moeilijk om de Engelse situatie naar de Nederlandse te vertalen, maar ik heb toch weer iets opgestoken. Overigens, haar leermeester was Michael Freedman, net zoals ik. Hoss had bovendien Ray Lowe als leermeester, ik ook....

Leuke verassing: mijn "protege", Ilona Hartensveld, http://www.bruidsreportages.com, is nu ook Licentiate. Gisteren geslaagd, wat we te weten kwamen doordat Henk met Colin Buck, de voorzitter van de MPA, gebeld had. Ik denk niet, dat er iemand het sneller geweten heeft dan wij. Ilona had trouwens een schitterend portfolio, binnenkort zal het wel op de website van de Dutch Region www.bippdr.nl staan. Kunnen we allemaal meegenieten!

Na een ERG gezellig slot zijn we maar  veel te laat naar huis gegaan. We zaten zo te kletsen in de auto, dat we ook nog even verkeerd gereden zijn.

2 reacties

Gefeliciteerd. Je bent Weblogtip!
T E R N E U Z E N A A R

18 October 2006 om 14:35

Hartelijk dank voor deze felicitatie. Ik weet wel niet wat zoiets inhoudt, maar het lijkt mij best leuk om "weblogtip" te zijn. Ik zal proberen er van te genieten. :-)
Leen Koper

18 October 2006 om 18:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.