dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Opstaan, PC's en George Bush...

2 reacties

Vandaag een lekker rustig dagje gehad. Dat moet ook wel, want morgenochtend moet ik er om VIER uur uit; een vriendin moet haar schip in Yerseke van de werf halen en dat schijnt verschrikkelijk vroeg te moeten gebeuren. Nou ja, dan offer ik me maar een keertje op. Maar het blijft vroeg!

Het valt mij op: veel mensen hebben hun PC op de zolder of iets dergelijks staan en niet in de huiskamer, zoals ik dat heb. Ik vind het juist wel gezellig, zeker voor mijn partner. Dan zit zij tenminste niet een hele avond alleen. Lijkt mij trouwens erg eenzaam, zo alleen op zolder of een afgesloten kamertje. Het argument, dat ik wel eens gehoord heb dat men "niet zo'n lelijke monitor" in de huiskamer willen hebben snijdt m.i. geen hout, want de TV is een veel groter scherm, maar dat wordt wel geaccepteerd. Men zou eens moeten stoppen met huizen in te richten volgens de laatste trends in de woontijdschriften maar wat meer praktisch en gezellig!

Op het moment is Mark Rutte op TV. Wat staat die een kletskoek te verkopen over de eigen verantwoordelijkheid van de mensen! En dat terwijl de meeste mensen helemaal geen niet noodzakelijke verantwoordelijkkeid willen dragen. Ik zelf heb helemaal geen behoefte aan het jaarlijks bekijken van mijn ziektekostenverzekering om te zien of een andere soms een tientje voordeliger is. Of om mijn gas en elekticiteit ergens twee dubbeltjes per maand goedkoper te gaan kopen, wat een onzin en verspilling!

Dat is net zo'n absolute onzin als die pasfoto's. Wij moeten als fotografen pasfoto's, geschikt voor biometrische kenmerken, voor het rijbewijs produceren. EN DIE WORDEN NERGENS VOOR GEBRUIKT! Andere pasfoto's worden niet meer geaccepteerdper 1 oktober. Groter waanzin moet nog bedacht worden! Ik verdom het om nog pasfoto's te maken! Ik ga geen mensen als een idioot fotograferen, dat mijn beroepseer te na. Straks willen ze nog, dat de busabonnementen ook geschikt worden voor biometrie. Alsof zo'n bus kan verdwalen en in Amerika terecht komen!

Leen, maak je niet druk! Maar ik kan zo kwaad worden op deze regering van lapzwansen die alles maar goedvinden wat George Bush zegt...Time for a change!

2 reacties

Ik heb mijn pc ook in de huiskamer staan omdat ik geen zolder of achteraf kamertje heb , maar woon wel alleen , maar kan wel onder het computeren naar de radio of de tv luisteren . EN dhr. Busch ach die kan beter iets anders gaan doen . groetjes Roos [pvw]
djessie

09 October 2006 om 21:35

Onze peecee's staan allebei op zolder. Zo zitten we gezellig naast elkaar te spieken bij elkaar op het beeldscherm.Onze knutselhobbyburoos staan hier ook. Aangezien we allebei graag peecee-eren en allebei graag knutselen, is het altijd gezellie boven op onze zolder :)
gimoli

09 October 2006 om 23:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.