dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Nieuwe camera!!!!!!!! Nieuwe camera!!!!!!

1 reactie
Nieuwe camera!!!!!!!!
Nieuwe camera!!!!!!

Vandaag mijn nieuwe camera opgehaald, een Nikon D80.Het verschil met de D200 is volgens mij te klein om het prijsverschil te rechtvaardigen en ik heb geen camera vooor de show! BTW, het is opvallend hoeveel keer ik de Canon Mark II gezien heb op straat de laatste tijd, toch een camera van zon slordige 7000 euro! Vandaag zag ik trouwens iemand met een digitale achterwand achterop een Hasselblad lopen, vast een amateur, een beroeps loopt niet met zon camera over straat te flaneren. Je praat dan toch snel over zon dikke 20.000 eurootjes. Onvoorstelbaar, iemand die zoveel uitgeeft voor iets wat twee jaarlater al verouderd en 7 jaar later onbruikbaar is.

Enfin, ik ben best gelukkig met mijn D80. Nog voor een goede prijs ook, veel goedkoper dan ergens op het internet en gewoon bij Foto Verschoore! Ik kon daar bij mijn groothandel mooi ruim 50 euro meer voor betalen. Vanmiddag ontdekt, dat een verticale handgreep onmisbaar is, even kijken of ze daar ook zo goedkoop mee zijn. Ik moet alleen andere geheugenkaartjes hebben. Nou ja, daar komen we ook wel weer overheen. Voorlopig een kaartje besteld van 2 gigabyte, moet even voldoende zijn.

 

Zo, dan nu mijn eerste foto in dit weblog. Een leuk portretje op mijn favoriete locatie. Ik ben benieuwd hoe het overkomt.

1 reactie

mooie foto hoor!!
gimoli

29 September 2006 om 22:45

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.