dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

4 reacties

Het is weer een tijdje geleden, dat dit weblog is bijgewerkt, maar daar gaan we weer.

De directe aanleiding is een bezoek aan de plaatselijke apotheek. Mijn vrouw was al een aantal malen aan het klagen geweest over de extreem lange wachttijden die zich daar voordeden, maar ja, dat was ik ook al gewend van de oude apotheek aan de Dam en ik hoopte, dat het met een nieuwe eigenaar, Boots, "the chemist", een en ander veranderd was. Nou, dat is het ook!

Vanmorgen was het weer zo ver, ik moest er even langs voor medicijnen die de dag ervoor al besteld waren. Dan verwacht je dat ze klaar liggen en dat je ze zo mee kunt nemen. Nee hoor. na een wachttijd van welgeteld 43 minuten was het eindelijk mijn beurt. Nadat ik mij gemeld had en de apotheekster gekeken had klonk het: "Ja, dat klopt. Ik ga het even klaar maken". Dan vraag ik je!

Je moet de dag ervoor bestellen, anders is het er nooit, en na zo'n ellenlange wachttijd -belachelijk- moet het, als je dan komt, alsnog klaar gemaakt worden!

Het wordt tijd, dat er een nieuwe apotheek open gaat in het nieuwe verzorgingscentrum, dat gebouwd wordt. Deze monopoliepositie zó misbruiken onder het motto: "Ze kunnen toch nergens anders naar toe." is dusdanig uit de tijd, dat het aan het ongelooflijke grenst. Een dergelijke minachting van de klanten kán gewoonweg niet meer.

4 reacties

Als je bij ons op bijvoorbeeld op maandag voor 10.00 uur een herhalingsrecept vis de telefoon besteld dan kan dat op woensdagmiddag vanaf 15.00 uur opgehaald worden en dan ligt het klaar ook. Soms zie ik dat het er erg druk is en dan ga ik zowiezo niet naar binnen en ga dan nog een dag later 's morgens want dan is het nooit druk.

groet, Chris

cverkaart

14 January 2012 om 19:04

Wacht nog maar een poosje, twee jaar of zoiets dan komt er een apotheek bij in het nieuwe Borrendamme.Zelf bestel ik mijn medicijnen per telefoon bij de assistente van onze huisarts en ga het twee dagen later ophalen en het ligt altijd klaar, ingepakt en wel in plastic.Maar nu komt de aap uit de mouw, in de apotheek ala nu ben ik nog niet om mijn medcijnen geweest.
wijari

14 January 2012 om 19:26

Ha Leen,
Zal ik je eens wat vertellen ?
Ik bestel de medicijnen straks op de pc. en maandagmiddag liggen ze gereed. 't Gaat, even afkloppen, altijd goed.
Natuurlijk moet je weleens wachten als je ze ophaalt. Omdat er een mevrouw voor je is die al haar verhalen kwijt wil, en wat voor medicijnen ze gebruikt, en wat haar man gebruikt... en hoe ze deze medicijnen nu weer in moet nemen.

Gelukkig lopen/staan er een stel aardige dames achter de bali in Tholen.
En er is zelfs, maar dat deed ik nog nooit, mogelijkheid je medicijnen 'uit de muur ' te halen.
Dus in Tholen hebben we geen klagen.
Met kerst schonk ik de medewerkers dan ook een hele grote doos Merci !

Jopie Meerman

14 January 2012 om 19:56

Zo herkenbaar!! Ik verdacht ze er wel eens van lijm onder hun schoenen te smeren bij aanvang van hun dienst, die apothekers. Maaaar sinds je je medicijnen bij bijvoorbeeld http://www.thuisapotheek.nl/ thuisbezorgd kunt krijgen, is het bij ons in elk geval radicaal veranderd. Ze hebben nu zelfs een robot die je medicijnen razendsnel uit het magazijn haalt. En... ze bezorgen nu ook gratis thuis.

Kijk eens op die link hierboven, geldt alleen voor herhaalrecepten. En er zijn meer van dat soort aanbieders.

Groetjes, Inge

www.kruijff.eu

23 January 2012 om 22:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.