dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Farizeers!!

1 reactie

Ik kan mij niet langer meer stilhouden. Ik heb nog nooit zo'n stelletje huichelaars gezien als het CDA nu. Laten ze die "C" maar schrappen! Om die "C"te behouden dient men zich ook christen te tonen!

Wat is er gebeurt met "heb uw naaste lief als u zelve"? Waarom verkwanselt men deze principes om maar in het gevlei te komen bij die vreemdelingenhater Wilders?

Onder de plak van de geblondeerde dictator, die, zoals gewoonlijk wel weer niet zal reageren nu blijkt dat de meesten het met hem oneens zijn, wordt de naaste opgeofferd. Het verhaal is nu weer, dat de regels het niet toelaten dat Mauro in Nederland blijft. Of er anders nooit afgeweken kan worden! Of het om duizenden mensen met dezelfde wens gaat, terwijl slechts zo'n zeventig in dezelfde situatie verkeren! Huichelaars!

Hoe onmenselijk kun je in vredesnaam zijn. We zullen eens afwachten wat het congres er morgen van zal zeggen, maar ik ben er bang voor, dat de wil van de haatdragende Wilders wel wet zal zijn bij de liefhebbers van het pluche. Farizeeërs!

1 reactie

Leen ik geef je helemaal gelijk hoor, ook ik erger me dood aan het CDA. Het is de kleinste partij met grote verliezen bij de laatste verkiezingen en ze hebben de grootste mond. Waarom moeten ze daar nu weer uren over vergaderen, het is een stiekem gedoe. Ze lopen aan de leiband van Wilders waar ze bang voor zijn. STELLETJE HUIGELAARS zijn het en Rutte vertrouw ik ook niet met z'n gladde praatje, ook hij zit onder de plak van blonde dolly.

Ik heb gezegd, groet Chris. 

cverkaart

29 October 2011 om 08:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.