dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

WE WIN !!!!

2 reacties

Vroeger, toen alles nog beter was, toen men nog zich netjes gedroeg en elkaar niet uitschold in de Tweede Kamer, ja, toen speelde ik heel enthousiast baseball, totdat ik ging verhuizen naar Schouwen Duiveland.

Vandaar dat ik midden in de nacht, om 12.00 uur paraat was toen het Nederlandse team voor het eerst zich gekwalificeerd had voor de finale en tegen Cuba moest spelen. En, uitgerekend op dat moment regende het en was spelen onmogelijk. Het zag er niet naar uit, dat het snel droog zou worden, dus dan maar teleurgesteld naar bed. Om half vijf toch weer wakker geworden, naar beneden en ja hoor, de wedstrijd was toch bezig. Het stond 1-0 voor Cuba, maar vlak nadat ik de TV aangezet had scoorde Nederland de gelijkmaker. Enfin, de uitslag weet U nu, als U tenminste het nieuws gevolgd heeft.

Een werkelijk unieke gebeurtenis. We Won!

2 reacties

Typisch hè, iedereen kijkt vol aandacht naar de turners (waarbij de prestaties tegenvallen), en die andere Nederlanders gaan er ondertussen met de titel vandoor! Fantastisch!
Mooie zondag gewenst.
Jopie Meerman

16 October 2011 om 10:08

Ik mag graag naar alle soorten sport op de tv kijken en wat een geweldige prestatie van dat baseball, wel vind ik dit een erg harde sprort hoor. Ook kijk ik uit naar de komende schaatswedstrijden met favoriet Sven Kramer.

groet Chris

cverkaart

18 October 2011 om 08:02

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.