dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

3 reacties

Vandaag kreeg ik 'Vivace' weer eens binnen, een glossy magazine, dat 'op geselecteerde adressen' verspreid wordt in Zeeland. 'Geselecteerd' heet hier, dat het uitsluitend verpreid wordt op plaatsen waar de hogere inkomens verwacht worden te wonen. Blijkbaar woon ik daar ook.

Het is een nagenoeg compleet gesponsord tijdschrift met voornamelijk flauwekul artikelen die meestal geschreven lijken te zijn door copywriters die betaald worden door degene die iets probeert te verkopen door het als redelijk exclusief in de markt te zetten.

In deze aflevering stond een artikeltje over 'optimaal genieten van de mooiste dag'. Daarin werd opgesomd wat een mens zoal 'nodig' heeft op de trouwdag: een dure bruidsjurk, lingerie, schoenen, ringen en een 'weddingplanner' en nog veel meer. dat alles omringd door advertenties van lieden die dergelijke spullen verkopen.

Merkwaardig is, dat met geen woord gesproken wordt over een fotograaf en daarvan ook geen advertenties te vinden zijn. Blijkbaar in navolging van de trend, dat men met foto's van de iPhone tevreden is. Het is ook heel simpel, die foto's gaan op de computer, worden nooit geprint en als de harde schijf kapot gaat....

3 reacties

Wij krijgen ook altijd dat blad maar deze nieuwere uitgave nog niet ontvangen. Ik denk dat dit een vrij duur blad is om dat zomaar bijna huis aan huis te verspreiden en het vervolgens bij het oud papier te gooien.

groetjes Chris.

 

cverkaart

29 September 2011 om 18:53

Weet je Leen dat ik het ook al had opgemerkt. En toen jij er ook ovrr schreef, heb ik meteen een mailtje gedaan. Dat werd op prijs gesteld (schreven ze). Ze zullen er een volgende keer rekening mee houden.
Ik stuur je de correspondentie door.
Jopie Meerman

29 September 2011 om 21:17

Tja, op prijs gesteld....rekening houden.....volgende keer.....

Je hebt altijd van die mensen die wat te zeuren hebben, zullen ze gedacht hebben. Aangezien geen fotograaf meer in staat is om te adverteren en het resultaat toch nihil is, is het voor hun van geen enkel belang.

Leen Koper

29 September 2011 om 23:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.