dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Zoals ik een poosje geleden al schreef, ik begin langzamerhand mijn greep te verliezen op de digitale ontwikkelingen.

Zo heb ik sinds een paar maanden en nieuwe camera, de Nikon D7000. Een ontzettend fraai apparaat, maar ik moest even later wel weer een nieuwe versie van Photoshop Lightroom gaan kopen, want de oude versie ondersteunde het RAW formaat van deze camera weer niet.

Zo'n nieuwe versie hebben ze natuurlijk weer nét iets anders 'georchestreerd' dan de vorige. Zo was ik ineens al mijn bestanden kwijt -weliswaar weer teruggevonden, maar toch-, kon ik ineens mijn opgeladen bestanden even niet terugvinden, blijkt van alles in twee vormen opgeslagen te zijn etc.

Kortom, allemaal erg vervelend, maar uiteindelijk komt het wel weer goed. Alleen, de weg er naar toe wordt steeds lastiger.

Ik word oud, denk ik......

2 reacties

Ik hoop het voor je Leen, dat je oud wordt !KnipoogGezellige zondag verder, ook al is er weinig zon .. in Tholen in elk geval niet. Wel veel wind. Maar die zorgt dat de kwade geesten wegwaaien..
Jopie Meerman

24 July 2011 om 14:05

Ja Leen het digitale tijdperk gaat gewoon door maar hoelang kunnen wij dat nog bijbenen? Die nieuwere versie van Photoshop gaat ook weer heel wat euro'tjes kosten denk ik.

groet Chris.   

cverkaart

24 July 2011 om 14:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.