dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Ik maak natuurlijk niet alleen maar portretten of huwelijksreportages. Natuurlijk behoren ook groepsfoto's tot het repertoire.

Vroeger, toen ik in loondienst werkte -en dat is al weer heel wat jaren geleden- maakte ik gewoon 'rijtjes', de mensen op een rijtje -of in meerdere rijtjes als het een flink aantal mensen was- en dat was het. Sinds ik voor mezelf begonnen ben zoek ik naar manieren om de mensen op wat ongedwongener manieren samen te voegen. Het is altijd zoeken hoe je de groep formeert; soms ontkom je niet aan de aloude 'rijtjes' of je merkt, dat de mensen het graag zo zien. Dan voldoe je natuurlijk aan hun wens, maar als het even kan, dan probeer je er iets meer van te maken.

Soms is het erg eenvoudig, soms is het echt worstelen om iets leuks ervan te maken, maar meestal lukt het vrij aardig. Zo ook deze familiegroep. Het was deze keer erg eenvoudig om iets leuks in elkaar te draaien. De mensen die bij elkaar horen bij elkaar en toch een groepje dat samenhang vertoont. Bovendien, noodzakelijk als je iets meer wilt, in subgroepjes verdeeld.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.