dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

We doen het deze keer in omgekeerde volgorde. De vorige opname werd, zoals vermeld, voorafgegaan door een opname van haar 'tante-zeggertje'. Die had ik u nog niet laten zien.

Het is een ontzettend leuk kind. Bovendien, erg makkelijk te fotograferen. In tegenstelling tot veel andere kinderen heeft het alleen maar opgewekt gekeken. Veel kinderen beginnen in een vreemde omgeving prompt te huilen en zie dan maar eens een leuke foto te maken. Ik vraag dan vaak of de moeder nog een keer met het kind terug wil komen, want zoiets blijf je altijd op de opname zien.

Kinderen moet je altijd snel fotograferen; de tijd, dat je de aandacht vast kunt houden is altijd maar zeer kort. Soms staan de ouders een beetje raar te kijken als je soms binnen een paar minuten hun kind gefotografeerd hebt, maar goed is nou eenmaal goed. En als het er binnen een paar minuten opstaat, des te beter. Want wie wil er zijn kind nou trauma's op laten lopen door een fotograaf die maar blijft proberen? Gewoon van tevoren er voor zorgen, dat alles perfect klaar staat is 90% van het werk.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.