dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Wat heb ik de laatste tijd gedaan? Nou, bijvoorbeeld de trouwreportage gemaakt van mij vroegere -wel lang geleden- buurmeisje met haar kersverse echtgenoot.

Deze foto is daar een voorbeeld van. Een foto die wel iets weg heeft van een ijzergravure. Naast dat het een schitteren bruidspaar was, is het me ook gelukt er een schitterende reportage van te maken. Ik ben er best een beetje trots op.

Zo zie je maar eens, ook als je het een tijdje niet doet, dan blijk je het niet te verleren. Het is per slot van rekening een vak, dat je nauwelijks kunt verleren. Bovendien, als er geruime tijd tussen zit, dan doe je intussentijd ook weer nieuwe ideeën op, dus zo slecht is zo'n gedwongen pauze ook weer niet.

Wat ik ook onlangs hoorde: "Eindelijk weer eens een echte fotograaf!" En dat uit de mond van een bode ten stadhuize (niet in Zierikzee) die het geknoei ook volkomen zat was. Zo slecht blijkt het dus gesteld te zijn met de meesten die zich uit geven voor fotograaf. Dat bleek wel onlangs uit de opmerkingen van collega's. Het schijnt bijna overal huilen met de pet op te zijn.

2 reacties

Hoi Leen,

 Fijn dat je 'de pen' weer opgepakt hebt.

Doe het rustig aan hè, in jou eigen tempo.

Mooie foto, het was een mooie dag, ik geniet nog steeds na.

 Groetjes Anja

 

glopper

15 July 2011 om 17:29

Het is net als met fietsen dat verleer je ook niet en deze foto is weer top.

groetjes Chris.

cverkaart

15 July 2011 om 19:17

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.