dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Het is alweer een hele tijd geleden, dat dit weblog is bijgewerkt. Waarom? Nou, gewoon omdat ik er geen zin in had; ik kon mij er niet toe zetten, al kreeg ik wel van diverse kanten aanmaningen. Sommigen dachten zelfs, dat het niet goed met mij ging.

Nou is zoiets wel even een beetje het geval geweest. Ik heb waarschijnlijk een Transcient Ischaemic Attack (met dank aan Wikipedia), een TIA gehad, waardoor een zekere lusteloosheid opgetreden is, maar gelukkig gaat het weer goed met mij. Alleen is het vermogen tot enige afstand lopen goeddeels verdwenen en dat, terwijl het juist weer beter ging na de vorige attack.

Ik beloof, voor wat het waard is, om in de toekomst weer wat vaker dit blog bij te gaan werken. Binnenkort zal het waarschijnllijk weer als vanouds worden.

2 reacties

Goh Leen, prettig weer eens wat van je te lezen. Ook al schrijf je dan niet zo'n leuk bericht erbij.
Vorige week dacht ik nog, terwijl ik aan de harde bruine broodjes zat, zou het wittebrood van Leen en Martine al op zijn ?

De drukte in Zierikzee is weer begonnen, geniet je dar een beetje van ?
In elk geval, een prettig weekend, en groeten uit Tholen

Jopie Meerman

15 July 2011 om 14:24

Een fraaie woordcombinatie, wittebrood en bruinbrood. Het lijkt wel een soort cryptogram, waar ik zojuist een artikel zat door te kijken in het blad 'Onze Taal'.

Drukte in Zierikzee? Nog niet veel van te merken, maar het weer is ook niet dusdanig dat er veel van te zien is de laatste dagen.

Leen Koper

15 July 2011 om 15:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.