dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

De "beroemdste" Zeeuw van het moment, de heer Robesin, heeft zich geërgerd aan het debat dat ontstaan is na zijn "overstap" naar de regeringscoalitie, volgens een radiobericht van hedenmorgen.

Nou, Robesin, als je je daar al aan ergert, dan is het misschien een juist moment om eens te denken aan al die Zeeuwen die zich geërgerd hebben aan jouw stap, waarover niets bekend mag worden gemaakt! Die zich niet hebben laten inpakken door een bezoekje aan de werkkamer van WEL meneer Rutte. Het lijkt wel het bezoek van Balkenende aan de werkkamet van Bush, ook al net zo'n klein kindje in een snoepwinkel.

Hoe een klein mannetje door de omstandigheden heel eventjes relatief groot kan worden. Maar het blijft een uiterst klein miezerig mannertje. Enfin, de kiezers zullen de volgende keer wel over hem oordelen.

 

2 reacties

Ik vind dat hele gedoogkabinet niks, allemaal zakkevullers en Rutte maar gekke sprongen maken om iets voor elkaar te krijgen.

groet Chris. 

cverkaart

27 April 2011 om 09:41

Volledig mee eens, maar dat buiten beschouwing gelaten, het gaat om het gedrag van Robesin. Volkomen belachelijk hoe hij zich laat inpalmen en op deze manier kiezersbedrog pleegt!
Leen Koper

27 April 2011 om 10:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.