dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Het was laat geworden gisteravond. We zaten geboeid naar een aflevering te kijken van Dalziel & Pascoe (iemand enig idee waarom die eerste naam uitgesproken wordt al "Die-el"? Rare jongens, die Britten.) toen we plotseling een enorme klap tegen de ruiten hoorden. Nee, we dachten niet aan een aanslag, al gaf de TV-film wel aanleiding daartoe, maar meer aan een minder geslaagde actie van een of andere bezoeker van de nabijgelegen kroeg.

Een snelle blik leerde, dat de kabel waaraan de kerstverlichting in de straat is opgehangen, zich losgemaakt had van de tegenoverliggende gevel, waardoor het gehele armatuur naar beneden gekomen was en met een grote zwiep tegen onze ruiten was geslagen. Om je een hoedje te schrikken! En dat terwijl ik normaal al zeven verschillende hoeden draag, was deze van een geheel andere orde.

Gelukkig was er geen ruit gebroken; dat hadden we met deze temperaturen nou net niet kunnen hebben. Bovendien, het "monumentenglas". waar ik behoorlijk wat voor betaald heb, is nou ook niet zomaar te verkrijgen.

Nou wordt het maandag maar de "ophangfirma" bellen om te kijken wat er aan gedaan kan worden. Zo'n kerstversiering is bedoeld om de aandacht te trekken. Nu trek ik echter nog meer de aandacht naar mijn winkel omdat dit spul, dat voor mijn gevel staat, iets is wat men zelden ziet. Veel bekijks dus.

Ik weet nog niet of ik er blij mee moet zijn.....

2 reacties

Nou Leen dat is zeker schrikken en een masseltje dat je ruit niet stuk gegaan is, toch wel dubbel glas zeker?

groet Chris en een mooie foto. 

cverkaart

05 December 2010 om 12:55

Hopelijk is het karwei vandaag geklaard Leen. En nu wel goed!
In de Algarve zagen we een keer dat zo'n straatverlichting kortsluiting maakte, dat waren wel erg veel sterretjes buiten de kerst om.
Dag, fijne avond ...

O ja, je moet gewoon eens Dalziel intoetsen, dan geven ze aan waarom...
Jopie Meerman

06 December 2010 om 19:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.