dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

3 reacties

Gisteren heb ik weer eens beseft, hoe belangrijk het is om familie te hebben.

"Vrienden kies je zelf; familie krijg je", luidt het bekende gezegde. Maar ik heb het dan ook wél getroffen met mijn familie!

Ik ben in het gelukkige bezit van drie zusters en een leuke vriendin en een huis, waar ik gewoond heb. Dat huis wil ik graag verkopen (nee, mijn zusters niet), maar ja, dan dient  het wel in redelijke staat te zijn. Wie het voorgesteld heeft, weet ik niet meer, maar Inge, Marijke en Thea (in alfabetische volgorde) hadden gezegd de klus van het schoonmaken graag een keer op zich te nemen. En dat hebben ze gedaan, samen met mijn goede vriendin Martine.

Nou ben ik niet het figuur om zo'n aanbod in de wind te slaan. Vier schoonmaaksters, waarvan een aantal het zelfs professioneel gedaan hebben, wat kun je als man alleen nu nog weer wensen? Ik, om U niet langer in onzekerheid te laten, zal het antwoord maar geven: niets!

Na afloop stonden de tranen in mijn ogen. Ik herkende het huis nauwelijks. De kamers waren nog op dezelfde plaats, maar dat was dan ook alles. Alles glom en blonk als lang tevoren. Hoe kun je daar nou eens voor gaan bedanken?

Voor zoiets offer ik graag de intocht van St. Nicolaas een keertje op!

3 reacties

Dag Leen,
N.a.v. je reactie op m'n blogje: jij gelooft dus nog in de goedheiligmanProbleem
Jopie Meerman

21 November 2010 om 11:11

Nou je reactie lijkt me voldoende, dan ben je echt beloond hoor!
buitenkans

21 November 2010 om 11:55

We hebben heerlijk gebikkeld hoor! Fijn dat Martine ons zo goed verzorgd heeft. Het was een vermoeiend, maar leuk dagje. Alleen jammer dat Marijke dat dubbeltje niet heeft gevonden en dat je stofzuiger overspannen is geraakt.

www.kruijff.eu

21 November 2010 om 16:07

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.