dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Ik mag graag wandelen. Na het overlijden van mijn vrouw is het er een beetje bij ingeschoten, maar ik ben weer een beetje bezig met de ene voet voor de andere zetten. Langzamerhand, dat wel, maar toch, ik hoop te zijner tijd weer een behoorlijk aantal kilometers per dag te kunnen maken.

Nou helpt het een klein beetje dat mijn partner een hondje heeft. Dat dwingt je tieënoch tot lopen, zij het, dat de actieradius beperkt is. Het is dan ook maar een klein beestje.

Om nou een beetje op de hoogte te raken van wat je zoal aflegt is er een website, waar je exact op kunt uitrekenen hoeveel kilometer je afgelegd hebt -of van plan bent af te leggen. http://www.gmap-pedometer.com/

Het begint weliswaar in Amerika, maar met wat scrollen en inzoomen naar Europa kun je precies bepalen waar je gelopen hebt of gaat plannen. Erg handig! Wel even de Amerikaanse maten omzetten naar kilometers. Bovendien, je kunt ook nagaan hoeveel calorieën je verbrand hebt en dus zien wanneer je weer een heerlijke vette frikandel kunt eten zonder schuldgevoel!

2 reacties

Ik kom je zo maar even een fijn weekend wensen Leen.
my.

18 September 2010 om 10:05

Goedemorgen.

 

Ook minder grote honden kunnen echte wandelingen maken :-)

't Is meestal de begeleidert die .......

Groeten uit Enkhuizen

 

aaveewee

aaveewee

23 September 2010 om 09:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.