dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Vandaag ben ik mijn zusje http://www.kruijff.eu/ eens een keer voor geweest. Zit zij nog te wachten op de nieuwe catalogus van een bekend zweeds woonwarenhuis, ik heb vandaag mijn portie zweedse gehaktballetjes al achter de kiezen.

Na de aanschaf van een schoenenrek, twee kasten om wat kleding van de bazin van de hond op te bergen, een drietal lampen waarvan ik er voor eentje nog steeds geen stopcontact heb gevonden en een viertal metalen schaaltjes rijker ben ik weer huiswaarts getogen om prompt in een file terecht gekomen.

Nu kan ik begrijpen, dat je graag afstand houdt tot je voorganger, maar om minstens 50 meter afstand te houden in een file die hooguit 10 km per uur rijdt, dat lijkt mij redelijk overdreven. Voor mij zat zo'n flakkeese bejaarde, gezien zijn pet waarschijnlijk een boer, die dat flikte. Toen we weer normaal konden doorrijden, vond hij het nodig om hooguit 80 te blijven rijden met zo'n paar honderd meter remruimte voor zich. Bij Achthuizen sloeg hij eindelijk af, waarschijnlijk was de stokoude Mazda eindelijk thuis en toen kon ik hem eindelijk voorbij. Ach ja, veiligheid boven alles.

1 reactie

Las even bij Leen, er is een vrouw in jou leven gekomen als ik het goed begrijp? Wat heerlijk.
my.

10 September 2010 om 23:05

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.