dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

4 reacties

Nog even iets in verband met het smakeloze voorgaande artikel. Chris wees mij op een artikel waarin beschreven staat dat Utrecht dit probleem te lijf gaat met een stoeptegel waarop staat: "Een beetje baas ruimt op!" met een passende illustratie.

Een dergelijke actie vondt zo'n vijftig jaar geleden ook plaats in de gemeente Velsen waar ik woonde. Daar had men een afbeelding van een hond die zijn behoefte deed met de tekst: "Aktie Kakkietrap". Of het veel geholpen heeft?

Van veel eigenaren hoor je de opmerking: "Maar ik betaal toch hondenbelasting", alsof dat een recht verschaft onbeperkt op straat te schijten. Ik betaal inkomstenbelasting, maar als er bij mij iets uit moet, dat mij belast krijg ik prompt een bekeuring voor wildplassen! (Om maar niet te denken aan "wildkakken")

Deze keer vanzelfsprekend geen foto.

4 reacties

Ook deze keer heb ik een plaatje voor je Leen. Deze man doet het wel heel erg in de open ruimte.  Groet Chris. 

  

cverkaart

04 June 2010 om 08:54

Nog even een leuk plaatje Leen.  Groet Chris.

cverkaart

04 June 2010 om 08:58

Een terecht stukje Leen.

Wij zijn zelf hondebezitter, en je hoort je hond op te voeden. Die van ons mag absoluut niet gaan zitten binnen de bebouwde kom. In het buitengebied mag ze haar behoefte doen aan het talut van een sloot. En dat kan je ze echt wel leren hoor. De gemakzucht van sommigen is goed te zien in de diverse parkjes. Foei, je schaamt je als hondebezitter als je dat ziet.

En voor het geval van een "ongelukje"hebben we altijd een zakje bij ons. En zo hoort het

my.

04 June 2010 om 09:44

Dank je wel Leen voor je felicitatie. We zijn heel trots, echt waar. Twee kanppe zoons, mooie schoondochters, en nu ook weer een 2e kleinzoon erbij. Een mens heeft dan veel om dankbaar voor te zijn...

Vervelende tijden voor jou, hou je taai ! 

Jopie Meerman

04 June 2010 om 11:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.