dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

4 reacties

Het was me het dagje wel. Mijn nichtje trouwde gisteren en ik zou de reportage maken. Wat wil je, met zo'n oom, leuker is er niet.

Ja, wel voor het nichtje, maar niet voor de oom. Die stond onder zware druk. Voor je familie, nou ja, schoonfamilie dan, mag je niet falen, nergens in. Alleen, het was in de randstad, een plaats waar ik normaal nagenoeg alle reportages weiger vanwege parkeerproblemen.

Maar ja, wat kun je nu je liefste nichtje nou weigeren? Een schat van een meid. Daar neem je zelfs de terugreis van Ouderkerk aan de Amstel voor lief, zelfs wanneer overal aan de weg gewerkt wordt. Om half elf vertrekken en om half twee pas thuis.

Maar de schoonfamilie kan rustig slapen; alles is gelukt.

4 reacties

Lieve Oom, (mag niet, zeg het toch)

Het was een fantastische dag gisteren. Ik was trots om te zeggen dat de fotograaf mijn oom is. Als de rest van de foto's net zo mooi zijn als de eerste... echt geweldig.

Wel een helse terugrit lees ik, vervelend maar ben erg blij dat U er bij was.

Nogmaals dank en we zien elkaar gauw!

Marjon 

 

Marjon&Rob

29 May 2010 om 20:59

Hallo Leen,

De foto is weer als vanouds, maar wordt het maken van zulke trouw reportage met de leeftijd toch niet makkelijker? of vergis ik mij?

Gezien het feit dat je al zoveel gemaakt heb.

Groeten,

Zeevogel

zeevogel

29 May 2010 om 23:26

Marjon, je was een fantastisch mooie bruid. En dat zeg ik niet omdat je familie bent! Ik meen het. Er komen nog meer foto's aan en ik hoop, dat je vanuit Maleisie of een ander ver land nog eens in kunt loggen om vast een aantal andere plaatjes te bekijken.

Zeevogel, naarmate je ouder wordt is het inderdaad steeds moeilijker; je probeert steeds nog beter te presteren en toch niet in herhaling te vervallen. Zeker niet als het nog (schoon)familie is ook.

Leen Koper

30 May 2010 om 02:01

Leen, ik heb er nog een: juichbandje.

En de foto is mooi, hopelijk staat  je reportage aan het begin van een prachtig leven !

Jopie Meerman

30 May 2010 om 15:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.