dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Belevenis!

3 reacties

Ik heb vandaag mijn demonstratiemateriaal verder herzien. Liet ik voorheen de foto's die ik gemaakt had op mijn monitor zien, dat gaat nu heel anders worden. Het is nog in een "ontdekkingsstadium" voor mij, maar ik heb het bij een collega gezien en nu moet het hier ook maar eens gaan gebeuren.

Gebeuren? Wat dan? Nou, ik ben van plan mijn klanten een volledige diashow van e gemaakte foto's voor te schotelen op mijn monsterlijk grote 52 inch TV, die speciaal daarvoor is aangeschaft. Die prijkt nu in mijn huiskamer samen met een mediacenter, wat dat ook mag zijn. Vandaag zijn daar twee geluidsboxen van onberispelijke kwaliteit bijgekomen, zodat ik, zoals dat tegenwoordig aangekondigd wordt, een "totaalbeleving" aan de klanten verschaffen ga. Voor die "beleving" (sorry, ik moet steeds lachen als ik het woord intik), dus voor die beleving, daarvoor moet ik nog wel het nodige onder de knie krijgen, maar de eerste twee viewings op deze monsterlijk grote TV liepen al redelijk. En ik heb goede hoop, dat het mij binnen een half jaar helemaal lukken gaat.

En dan gaan we wat beleven!

3 reacties

Nou nou Leen wat een moderne vooruitgang. Proficiat ermee.

groet Chris.

cverkaart

21 May 2010 om 07:47

Spannend Leen, tja meegaan met de tijd. Wel eerst alles onder de knie krijgen. Ik vind dat nog niet mee vallen hoor. Fijn weekend.
my.

21 May 2010 om 08:53

Hoi Leen, zo als je ziet heb ik je weblog gevonden, en al diverse stukjes gelezen, zeker die over single, ben het er niet mee eens hoor, ben happy en met een leuk pensioen dus hoef niet te wachten tot mijn 65.

wens je succes met je fotografie, zal nu vaker je weblog lezen groetjes van Parel.

parel-

24 May 2010 om 11:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.