dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

positief

1 reactie

Ondanks alle negatieve gevoelens, toch zijn er weer twee positieve zaken te melden.

Ten eerste ben ik nu officieel verhuisd. De gemeente heeft welwillend mijn verhuisformulier in ontvangst genomen, dus het is nu definitief: ik woon op Nieuwe Bogerdstraat 22, 4301CX Zierikzee. Bijna gaf het nog problemen: mijn huisnummer bestond volgens de gemeente niet! Op mijn verklaring, dat ik er toch echt woonde moest er een en ander nagekeken worden, maar uiteindelijk kwam toch het verlossende woord. Het stond als bedrijfspand aangemerkt, hoewel de bestemming toch "wonen en werken" was.

Ten tweede: gisteren heeft een van mijn zusters mij geleerd hoe je moet "swifferen". Nee, niet swaffelen, dat kunnen vrouwen nu eenmaal door hun lichamelijke gesteldheid niet, maar "swifferen". Daar blijken vrouwen uitermate voor geschikt, want dat blijk heel zwierig te dienen geschieden. Nu kan ik het ook, zij het niet zo verschrikkelijk goed, maar ik krijg de slag aardig te pakken.

Wat "swifferen" is? Gewoon, dweilen met een stok! Erg moeilijk, als je geen deskundig onderricht gehad hebt.

1 reactie

Ha, 22, da's 'n geluksgetal. In elk geval voor mij !

(Geboren op nr. 22, werkte op nr. 22, woonde op nr. 22, nu tegenover 22...)Ik hoop dat het bij jou ook gaat werken !! Het is je gegund.

Jopie

Jopie Meerman

10 May 2010 om 13:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.