dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

2 reacties

Nou heb ik bijna altijd gedacht, dat populaire muziek niet kon bestaan zonder bas en drums. Wat een misvatting!

Door een mede-blogger http://www.dickvanderplas.nl/index2.html werd ik attent gemaakt op "The Unthanks". Wat een muziek! Een stel meiden uit Northhumberland, typisch Brits, a-sexy, zeg maar gewoon -excusez le mot- lullig, gekleed in jurkjes anno 1950, samen met een stel violistes, een pianist, een celliste enzovoorts, die een schitterend stukje muziek te beste geven. Luister maar eens naar hun optreden bij Jools Holland, een bekende BBC-presentator, met 'Here is the tender coming". http://www.youtube.com/watch?v=_bRR6DVWEUM&feature=related

Van een buitengewone schoonheid is ook "Because he was a bonny lad" http://www.youtube.com/watch?v=9qVAy7sj8QU&feature=related , een wonderschoon stuk muziek. Ik kan zo nog wel even doorgaan, ook het werk van Rachel Unthanks straalt een dereglijke schoonheid uit, klik maar eens even door.

Nee, de Unthanks zullen het waarschijnlijk nooit maken. De muziek is er gewoon tè mooi voor. Morgen maar eens op zoek gaan naar een CD van die meiden!

2 reacties

Hoi Leen,

Dat is idd mooie muziek, iets moderner maar wel in dezelfde stijl is de muziek van The Corrs. Misschien een ideetje?Smile

Groetjes, Ester

Essies Foto's

23 April 2010 om 14:54

Dag Esther, The Corrs ken ik ook, erg goed; alleen hier had ik nog nooit van gehoord En ik meende  deze 'ontdekking' niet voor mij te mogen houden.
Leen Koper

23 April 2010 om 21:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.