dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Vandaag was het weer raak. Ik wilde gewoontegetrouw mijn bakkie koffie zetten en ja hoor, het water liep er aan de onderkant van mijn Senseo net zo hard uit als de koffie zelf. Het was mij al eerder opgevallen dat het nogal vochtig was onder mijn koffiezetapparaat, maar nu liep het wel erg de spuigaten uit. Je zou bijna echte 'spuigaten' aanbrengen op mijn aanrecht.

Op naar de elektrozaak om een nieuw apparaat te kopen. Ik ben blijkbaar nogal achtergebleven, want ik dacht, dat ze er slechts in een aantal kleurtjes waren. Nu blijkt, dat ze ook nog een vierkante hebben, een paar tientjes duurder die alleen maar in vorm verschilt. Niet nodig dus. Maar, ze hadden ook nog een apparaat dat verschillende sterkte van kofie kan zetten met een gewoon Senseo-padje.

Dat was nou net wat ik wilde. Ik heb er jaren over nagedacht waarom ze niet een apparaat, dat verschillende hoeveelheden water door het padje stuurt, op de markt brachten. Nu blijkt eindelijk meneer Philips naar mijn stille smeekbeden geluisterd te hebben. Ik kan mijn geluk niet op!

1 reactie

Ik vind de senseokoffie niet lekker, jij dus duidelijk wel. fijn weekend Leen.
my.

16 April 2010 om 17:05

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.