dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Vandaag lijk ik van alles kwijt te raken. Mijn mobiele telefoon was de eerste. Er was vanmorgen net 20 euro beltegoed op gezet en vanavond was ik hem kwijt. Naar huis gegaan om hem te zoeken, nergens te vinden, een van mijn zusjes gebeld om te vragen om hem op te bellen en hij was constant in gesprek. Jammer dus.

Daarna via  'skype'' met mijn relatief nieuwe vlaamse vriendin gesproken. En inderdaad, wegens te grote, onoverbrugbare cultuurverschillen ben ik die ook kwijt. Het was leuk zolang het duurde, erg leuk zelfs, maar de kloof was helaas blijkbaar te groot. Maar ja, ze heeft mij wel door een moeilijke tijd heen geholpen; daar past wel enige dankbaarheid. Toch treur ik er niet om. Het was goed, maar de laatste dagen werd ineens op alle manieren overal negatief op gereageerd. Eigenlijk kwam het daardoor wel als een soort opluchting, dat zij het uitmaakte. Anders had ik het misschien wel moeten doen. Voorlopig hoef ik in ieder geval niet meer naar België.

Toen was ik mooi ook nog mijn autosleutels kwijt. Overal gezocht, maar nergens te vinden. Dan maar met mijn reservesleutels naar huis. Daar kwamen ze weer tevoorschijn, uit een plastic zak die ik meegenomen had.

Per saldo: een slecht bericht (telefoon) en twee, laten we maar zeggen neutraal.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.