dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Communicatiedinosaurus

2 reacties

Ik heb al een tijdje geen vaste telefoon. Door de verbouwing is alles afgesloten en nu ik eenmaal in mijn nieuwe woning zit, wordt het morgen pas aangesloten. Zolang gebruik ik mijn mobiele telefoontje, maar ik behoor nog tot die ouwerwetse generatie die daar eigenlijk nog niet aan toe is. Nou heb ik gelukkig nog mijn 'landlijn' in mijn oude huis, dus zo nu en dan ga ik daar naar toe om te bellen als ik er toch moet zijn.

Maar ja, zonder telefoon zitten is ook niks, dus ik heb maar zo'n mobiel ding aangeschaft een aantal weken geleden. Zo'n pre-pay-apparaat, maar ja, dat is ook niet alles: ik ben nou al voor de 4e keer de deur uit geweest om beltegoed voordat ding op te laten laden. Dat is nog niet alles; de eerste mobiele telefoon is ook al gestolen in Salzburg, met een kleine 40 euro beltegoed er op. Foetsie dus, dat beltegoed, samen met het apparaat.

Kortom, dat mobiel telefoneren is niets voor mij. Ik ben blij als morgen mijn gewone telefoon weer aangesloten wordt! Mij  zoon zal wel mopperen, dat ik een achtergebleven dinosaurus ben en mij aanstel, maar dat mobiele kreng gaat dan lekker in de lade. Lekker ouwerwets. Ik hoef niet altijd bereikbaar te zijn!

Ik hoef niet zo nodig mee met die moderne tijden, maar ik schijn mee te moeten....

2 reacties

Hallo Flintstone, het was toch wel lastig dat ik je gisteren niet kon bereiken. Houd je je oude nummer? Sms het anders even (grapje hoor).

Inge

www.kruijff.eu

13 April 2010 om 17:49

Laat het je een troost zijn Leen, ik heb hier ook zo`n "dinosaurus "thuis. Hij is nu weg voor een vergadering, en zijn mobieltje ligt in de kastLachend
my.

13 April 2010 om 18:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.