dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Op 1 april was ik in België op bezoek bij een fotograaf die ik goed kende en zeer hoog acht. Hij en zijn vrouw waren bezig met het vervaardigen van geboortekaartjes, iets waar hij een behoorlijke handel in heeft, een gepersonaliseerd geboortekaartje met tekst en foto.

Het moesten twee verschillende geboortekaartjes worden. Een met een uitnodiging voor de "babyborrel" en een zonder deze uitnodiging. Daarnaast werd verzocht een financiële bijdrage op een "babyrekening" bij een bank of een "geboortelijstje" bij een of andere winkel voor babybenodigdheden. Blijkbaar werd van de ene helft van de mensen die de uitnodiging ontvingen wel op prijs gesteld dat ze kwamen en de andere helft kon een bijdrage storten of iets voor de pasgeborene kopen, maar hun aanwezigheid werd blijkbaar niet gewaardeerd. Alleen maar betalen, niet uitgenodigen!

En dan zeggen ze in België nog dat "die 'Ollanders" alleen maar op geld uit zijn!

Merkwaardig.

1 reactie

Over vooroordelen gesproken: Zeeuwen zijn zuunig toch? Klopt helemaal als je zag wat een lilliputterglaasjes Cola ze serveren bij de plaatselijke Griek in Zierikzee. Dat was nou echt zuinigheid ten top! Gelukkig was het eten goed, dus toch een aanrader! Bovendien had ik wijn gekozen, en niet per glas,...Dus ik had niks te mopperen. 

Thea 

Thea C.

04 April 2010 om 19:22

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.