dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Zo, het is gebeurd. Ik ben overgegaan. Nee, gelukkig niet naar andere sferen, maar naar mijn nieuwe pand. En naar een nieuwe laptop. Dit stukje wordt nu getikt op een laptop onder Vista. Daarmee loop ik maar een generatie achter, voor mijn doen een hele prestatie. Ik schakel later wel weer een keer over naar de nieuwere generatie Windows.

Het was gezellig gisteravond. Zelfs zonder dat er veel alcohol gedronken werd. Maar ja, ik had ook voornamelijk mensen uitgenodigd die van ver kwamen, dus nog terug moesten rijden. Ja, ik ben niet gek, om met Louis van Gaal te spreken.

Ik had totaal niet verwacht, dat zowel mijn schoonfamilie als eigen familie zo'n 160 km kwamen rijden om op de receptie aanwezig te kunnen zijn. Vooral niet nadat mijn zusters en zwagers het vorige weekend zo gebeuld hadden om mijn pandje klaar te krijgen! Het was wel jammer, dat er een gast, waarvan ik de komst zeer op prijs gesteld had, op het laatste moment moest ontbreken, omdat iemand moest worden bijgestaan waarvan de partner dreigde te overlijden. Tja, en dan gaat plichtsbesef, overigens volkomen terecht, voor.

Maar verder was het heerlijk om een aantal mensen weer terug te zien die je een tijd niet gezien had, wat de reden ook mocht zijn. Ik ben dan ook vast van plan om dit jaar nog een keer een soortgelijk feestje te organiseren. Een reden daarvoor is, denk ik, vrij eenvoudig te verzinnen. Laat dat maar met een gerust hart aan mij over!

1 reactie

Goedemorgen Leen,

Allereerst een goede Pasen gewenst. Na alle drukte van de verbouwing zal het zeker "goed rusten" zijn. Hoewel, alles je een ruimte "eigen" wilt maken, kost dat even energie. Maar dat is positief.
Veel geluk in je nieuwe winkel en woonruimte.

Ik kom vast een keertje kijken ! Groeten... 

Jopie Meerman

04 April 2010 om 10:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.