dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

1 reactie

Ik moet even in de verdediging. Wat mijn, overigens lieve, zusje schrijft in haar weblog http://www.kruijff.eu/ onder het kopje 'Billy en de rest'  is niet helemaal correct, om eerlijk te zijn, het is enigszins bezijden de waarheid.

Ten eerste voel ik mij in genen dele een "die-hard", maar ik ben een softie, een zachte man, zo eentje waar bijna alle echte vrouwen van houden, omdat hij zo lekker begrijpend is.

Ten tweede: het in elkaar zetten van een lattenbodem van IKEA is echt heel erg moeilijk. Ik had de duurste genomen die ze hadden, dus die is extra moeilijk, net als met legpuzzels. Vooral omdat daarnaast, in verband met de ongeletterden onder ons, de gebruiksaanwijzing uitsluitend uit zeer onduidelijke plaatjes bestaat. Voor zover het ons mogelijk was hebben wij zeer goed de gebruiksaanwijzing bestudeerd., Konden wij het helpen, dat die lattenbodem op een gegeven moment meer associaties opriep met gigantische spare-ribs dan met een onderdeel van een ledikant?

Nee, slechts dankzij ons enorme inzicht is er toch nog uiteindelijk iets, dat een sprekende gelijkenis vertoont met een echt ledikant uit gerold. Daar past best een beetje respect bij, heel wat meer dan spreekt uit het badinerende toontje waarmee wij, je bloedeigen man en mij, enigszins voor gek gezet worden.

Bah!

1 reactie

Whoe ha! Die gebruiksaanwijzingen van Ikea  zijn juist door panels van bavianen uitgetest, zodat iedereen het kan. Daarom staan er ook geen letters bij, alleen plaatjes. Jullie hebben 1 plaatje overgeslagen! En dan gaat het mis.

Maar geeft niks hoor, het gaat er altijd maar om dat je je best erop hebt gedaan. En dat was zeker het geval. Volgens mij slaapt het extra lekker nu, na al die moeite.  Kopertjes blinken niet uit in technisch inzicht, maar zoals je al aangeeft, ze zijn wel heel lief.

Je zus

www.kruijff.eu

29 March 2010 om 21:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.