dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

8 reacties

Vroeger maakte Flexa verven reclame met het "Flexa Schilderfeest" waarbij iedereen vrolijk een huis in de verf zat te zetten. Een echt party-gevoel dus.

Gisteren had ik iets soortgelijks: het "Leen Koper inrichtingsfeest"! iedereen was gekomen, mijn drie zusters en twee zwagers; alleen degene met het mummiepak ontbrak helaas. Heerlijk, zo'n gezamelijk feestje. Uitputtend ook, want aan het einde van de dag zag je langzaam het lichtje uitgaan bij de verschillende familieleden, waaronder ikzelf.

Het was heerlijk, zoveel liefde  waarmee alles gedaan werd. Badkamer, toilet, de huiskamervloer, alles blonk na afloop. Zelf heb ik mij voornamelijk bemoeid met het in elkaar zetten van het bed. Het is ons gelukt nagenoeg alle mogelijke fouten te maken die je maar bedenken kunt en, zoals gebruikelijk, vooral tegen het einde te ontdekken, dat de fout in het begin zat en alles overnieuw gedaan moest worden. Samen met mijn zwagers heb ik toch het bedframe in elkaar gekregen en het met  mijn oudste zus uiteindelijk, na veel overleg, op de juiste plaats gezet.

Intussen werden beneden de kasten ik in elkaar "gerost", zoals een van mijn zusjes een degelijke activiteit meent te moeten omschrijven. Mijn zwager bleek daar een waar meester in, hetgeen dermate aanstekelijk werkte, dat ook mijn zusjes aan het "rossen" sloegen.

Een ding wil ik nog even speciaal noemen. De tranen stonden mij in de ogen en ik had een brok in mijn keel toen ik bovenkwam en daar mijn bed zag staan. Een van mijn zussen had het keurig opgemaakt, precies zoals ik het in gedachte had vooraf. Misschien ben ik wel erg sentimenteel, maar de tranen stonden mij in de ogen: iemand had ervoor gezorgd, dat haar broer zijn nieuwe leven hier kon beginnen! Ik wil niet weten wie het gedaan heeft; ik beschouw het als een gezamenlijke daad van liefde.

Na afloop werd door ieder besloten een ZeelandNet account te openen, zodat zij mij van repliek konden dienen als ik voortaan wat te bloemrijk hun taken zou omschrijven. Na zoveel geschonken liefde ben ik best bereid een degelijke gezamenlijke, uit wraak geboren, anti-Leen aktie op de koop toe te nemen. Zusters en zwagers, ik kan jullie niet genoeg bedanken!

8 reacties

Goedemorgen Leen

Ik langs onlangs een mooie spreuk:
De band die je verbindt met je ware familie is er niet een van bloed, maar van respect en vreugde in elkaars bestaan  (Richard Bach).

Heel toepasselijk voor jou , denk ik n.a.v. je blog.
En verder wens ik je een mooie zomertijd toe !

Jopie Meerman

28 March 2010 om 10:05

Sorry : Ik las, i.p.v langsVerlegen
Jopie Meerman

28 March 2010 om 10:08

Wat heerlijk Leen. Je hebt het verdiend hoor.
my.

28 March 2010 om 10:20

Ik wens je een goede toekomst in je mooi op geknapte en met liefde ingerichte woning. Wat heerlijk moet het zijn om al was het maar voor deze ene dag zoveel lieve mensen om je heen gehad te hebben. Ik kan me goed voorstellen dat je daar toch emotioneel van werd.  Met groet van Marie
Riet Luteijn

28 March 2010 om 10:57

We hebben een heerlijk weekend gehad in Zeeland. Het was erg gezellig en zowel het broodje narigheid als de K3-eend smaakten heerlijk. Waarvoor nog hartelijk dank! We hebben allen keihard gewerkt en het resultaat was al een beloning op zich.

Jammer dat jullie niet de handleiding hadden gevolgd bij het in elkaar zetten van het bed. Gelukkig dat wij beneden dat wel deden, zo was tenminste alles toch op tijd klaar. Wie niet sterk is moet slim zijn. Voorlopig kunnen we geen Billy meer zien. Het resultaat is prachtig, het is een superleuk huis dat er tiptop uitziet. We hopen dan ook allen dat je er weer heel gelukkig zult worden. Mét boekenkasttrappetje.

 

www.kruijff.eu

28 March 2010 om 18:31

Hoi Leen, 

Voortaan maar een beetje voorzichtig zijn met wat je schrijft, want ook ik ben lid geworden van zeelandnet..... 

Het was gezellig en we hebben aardig de handjes later wapperen. Mag ik nog even benadrukken dat Inge. Aad en ik vijf Billy's in elkaar gezet hebben ondanks dat jullie mannen zo handig zijn... Viel niet mee he, om een lattenbodempje in elkaar te zetten??

In ieder geval is je huisje heel mooi geworden! Sterkte nog met de laatste loodjes!

Groetjes van mij en de man in het mummiepak.

Oetsje

 

Thea C.

28 March 2010 om 23:02

Wat geweldig Leen om zoveel liefde te mogen ervaren. En je weet het ook op waarde te schatten. Prachtig !!!
paled

29 March 2010 om 18:41

Wat een leuke reacties allemaal!

Zelfs die van mijn twee zusters, die zichzelf de gelegenheid niet laten ontnemen om te pogen mij naar beneden te halen. Het is jullie gegund.

Leen Koper

29 March 2010 om 21:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.