dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Zo, de hulptroepen voor morgen zijn gearriveerd. Mijn enige fitte zwager heeft overleg gepleegd met mijn verbouwer, ik begreep er niets van, maar ik heb het idee, dat het allemaal in orde gaat komen. Zij schenen elkaar in ieder geval wel te begrijpen of ze deden heel knap alsof.

Zelfs mijn zuster -die met de echtgenoot die sinds vanmorgen in mummiepak zit-  komt morgen, notabene met de trein en bus! Dat helemaal vanuit Velserbroek! De rest zit al in een vakantiehuisje in de Westhoek. En George, de arme George zit nu helemaal alleen, nou ja, met zijn zoon Max. Beterschap gewenst, George!

Ik moet wel ontzettend geliefd zijn bij mijn familie dat ze zoveel voor mij over hebben. Zonder dat ik het vraag komen ze massaal op om mij te helpen, tenminste, voor zover ze niet ziek, zwak of misselijk zijn.  Dat is best een reden om erg dankbaar voor te zijn en dat ben ik ook.

Niet alleen bij de familie schijn ik goed te scoren; ook bij de collega's doe ik het schijnbaar goed. Ging gisteren collega Sjaak mee naar Ikea, vier karren vol versjouwend, vandaag heb ik dankbaar de hulp aanvaard van Cor die a.s. maandag opoffert om mij terzijde te gaan staan.

Zo levert het jarenlang investeren in relaties toch iets op......Knipoog

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.