dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

3 reacties

Mijn vorige voorstel tot arbeidsverdeling tussen de seksen is niet in goede aarde gevallen bij de meerderheid van mijn zusters, getuige de hatemail die ik kreeg van de een en het weblog van de ander http://www.kruijff.eu/ die ook al niet te positief over mij dacht. Allebei, hoewel fysiek onmogelijk, behoorlijk op hun pik getrapt. En dat, terwijl ik het zo goed bedoeld had!

Bovendien, mijn roemeense zwager blijkt pas woensdag te vertrekken naar zijn vorige vaderland. Dus hij is niet zo slim als ik dacht en zal gewoon meekomen. Dat valt mij enerzijds van hem tegen, ik had hem slimmer verwacht, maar wordt tegelijk wel hogelijk gewaardeerd.

Gisteren, in het zweeds woonwarenhuis, had ik om tien uur afgesproken met een collega, die mij zowel fysiek als geestelijk bij zou staan in mijn zoektocht naar nieuw meubilair. Om even voor elf vonden we elkaar pas, terwijl we toch duidelijk boven aan de trap afgesproken hadden.  We hadden toch allebei onze taak vervuld, alleen hij stond bovenaan de echte trap en ik bovenaan de roltrap, hemelsbreed ongeveer twintig meter van elkaar, maar onbewust van elkaars aanwezigheid. En de route door het woonwarenhuis is dusdanig ingewikkeld geconstrueerd, dat je een Tomtom nodig hebt om de weg te vinden.

Tja, dat komt er van als je elkaars mobiele telefoonnummer niet hebt.

3 reacties

Goedemorgen Leen, oei ik lees dat je iets verkeerds had geschreven. Het zijn woorden Leen, en soms komen ze niet goed over. Ze zijn niet zo bedoeld. Maar om nou direct haatmail te gaan sturen?Verbaasd. Sterkte met alle werkzaamheden hoor.
my.

26 March 2010 om 10:12

Nou Triene, zij hebben mij mijn dwalingen doen inzien. Mea culpa mea culpa, mea maxima culpa. En "Hatemail", och, eigenlijk viel het wel mee, gezien de grootte van mijn misdrijf......
Leen Koper

26 March 2010 om 11:35

Dag Leen, Je zus heeft een leuk leesbaar blog. Maar dat had ik weleens gezegd , dacht ik.
En je zussen helpen jou vast door al je moeilijkheden heen.
Succes daarbij !
Jopie Meerman

26 March 2010 om 11:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.