dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Vandaag moet het gebeuren. De schoonmaakploeg staat al in de startblokken om zaterdag volop te beginnen, dus er moet vooraf het nodige uit een Zweeds woonwarenhuis gehaald worden.

Het meest zie ik op tegen het samenstellen van mijn kasten. Afgeschrikt door de verhalen van mensen die volslagen kierewiet geworden zijn door die zelfbouwmeubels zie ik er verschrikkelijk tegen op. Maar ja, ik heb de morele steun van mijn zwager Remco die prompt een hernia ontwikkeld heeft bij de gedachte alleen al, mijn zwager George die snel naar Roemenie moest om zijn zieke vader bij te staan en mijn zoon die thuis zit omdat hij zijn knie de vernieling in heeft geholpen!

Gelukkig heb de daadwerkelijke steun van drie zusters en de enige resterende zwager, Aad, die ontzettend handig schijnt te zijn in het construeren van toonbare meubels uit de zelfbouwpakketten. En mijn zusters? Marijke, Inge en Thea, die zijn natuurlijk voor het betere schoonmaakwerk. Wij houden ons met het moeilijker constructiewerk bezig, zij met het werk waarvoor vrouwen van nature voorbestemd schijnen te zijn: schoonmaken!

Nou moet ik alleen nog zorgen, dat zij dit stukje weblog niet van tevoren lezen, anders krijgen zij prompt van die tegennatuurlijke emancipatieneigingen. Als oudere broer moet ik een beetje op hen letten en waken over hun welzijn. Je laat zo'n vrouw toch niet tegen haar natuurlijke instincten in een 'Billy' in elkaar zetten?

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.