dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

oud

4 reacties

Ik begin wel eens te twijfelen aan mijn geestelijke vermogens. Nu kan dat nooit kwaad, eens aan jezelf twijfelen, maar nu is het wel heel erg.

In verband met de toestand van mijn moeder vroeg een van mijn  zusters mij mijn mobiele telefoonnummer aan haar te SMS-en. Nou heb ik wel een mobiele telefoon, zo'n pre-payding, maar gebruik hem eigenlijk nooit. Laat staan, dat ik ooit een SMS-je verstuur.  En ik weet zeker het nummer van mijzelf niet!

Ik zie, vaak tot mijn ergernis, die jongelui met hun duim heel kunstige razendsnelle bewegingen maken over hun toetsenbordje als ze met iemand praten. In plaats van ze voor die kunsten te bewonderen, erger ik mij er vaak wild aan. Zelfs als je als vrouw kunt multitasken, kun je toch wel even je aandacht bij die ene persoon houden waar je mee in gesprek bent?

Gelukkig was er redding. Mijn nichtje had mijn mobiele nummer in haar telefoon staan en heeft het naar mijn zusje geSMSt. (wat staat dat raar, geSMSt) Blijkbaar schijnt dat zo te kunnen, dat mijn zusje nu ook in een keer dit in haar adresboek kan laden.

Iedereen is nu in ieder geval weer tevreden. Ik zal het toch ook een keertje moeten leren, maar soms voel ik mij zo verschrikkelijk oud. Wat is er nou eigenlijk mis met een telefoonboek en een papieren adressenlijstje?

4 reacties

Later hebben ze allemaal atrose in hun duim, van het SMS-en.
Hoewel ? Hoe kom ìk dan aan die artrose ? Ik heb nog nooit geSMS-t, ik kan het ook niet. iedereen wil het mij wel leren, "want als je dan met vakantie bent..."
Zo tussen de regels door lees ik wel dat het niet goed gaat met je moeder.

Het beste ermee Leen.

Jopie Meerman

24 March 2010 om 19:49

Wij hebben ook zo'n mobieltje maar gebruiken hem alleen als het nodig is en ik heb hem altijd bij me als ik van huis ga. En SMSen doe ik dan weer wel zo nu en dan maar alleen als het nodig is.

groet Chris 

cverkaart

25 March 2010 om 07:42

Jopie, kijk maar eens op het weblog van mijn kleine zusje: http://www.kruijff.eu/

Chris, hier is het ongeveer hetzelfde. Je zult dus ook geen SMS-duim krijgen.

Leen Koper

25 March 2010 om 08:41

Je nichtje toch eens vragen of ze je ook leer smsssen Leen is best handig.
paled

26 March 2010 om 15:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.