dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

0 reacties

Dit weekeinde ben ik even op verjaarsvisite geweest bij Stany Buyle. Bij wie? Bij Stany Buyle in Gravelines, want die werd 50 jaar. Wie dat wel is? Biljartliefhebbers onder ons zullen de naam herkennen: Hij was -tot hij een ongeluk kreeg- een van de topbiljartspelers van Europa en op het moment de enige in Europa die nog biljartkeus met de hand maakt. Het kost wel wat, maar dan heb je ook iets om echt trots op te zijn!

Nu ken ik Stany niet als biljarter, maar hij is een begeesterd amateurfotograaf en de eigenaar van www.fotografie.fr , een website, gehost in Frankrijk, vandaar de suffix fr., eigendom van een Belg, die in Frankrijk woont, met moderatoren in Beieren, Antwerpen en Zierikzee en met Engels als voertaal. Kan het nog internationaler/

Het is een -nog- klein forum, maar wat er aan informatie verpreid wordt is enorm voor zo'n kleine groep. Er doen ook niet de minste mensen aan mee, vooral deelnemers die hun sporen reeds verdiend hebben op de grotere forums. En ik heb de eer een van de moderatoren te zijn op dat forum.

Vandaar, dat ik "even" naar Gravelines (vlak bij Calais) ben geweest voor een verjaardag. Het was gezellig, maar erg ver, vond ik. Gelukkig wordt hij maar een keer vijftig!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.