dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Ik heb gezegd!

3 reacties

Vanmorgen liep ik door de Hoofdpoortstraat naar mijn zaak en toen lag er een dure BMW op zijn zijkant, tegen het pand van een aldaar gevestigd Chinees restaurant aan. Net alsof hij van boven naar beneden was gevallen.

Naar verluidt was de bestuurder als een gek vanuit de Zevenhuisstraat de haven op komen scheuren. De oorzaak van het ongeval zal waarschijnlijk wel drank zijn geweest; de lege blikjes bier waren er tenminste aan de zijkant uit gevallen. Nou weet ik, dat het niet erg netjes is om vooroordelen te hebben, helemaal niet netjes, maar toen ik de dader in een politieauto zag zitten met een grijze capuchon diep over zijn hoofd getrokken, toen....tja, dan ontkom zelfs ik er niet aan.

Hetgeen leidt tot twee stellingen.

De eerste: burkas en andere gelaatsbedekkende kledij moeten verboden worden, het absoluut enige punt waarin de knettergekke volksmenner met het geblondeerde haar gelijk heeft, en capuchons derhalve ook. Een eerlijk mens, dat niets te verbergen heeft hoeft zichzelf ook niet te  verbergen!

Stelling twee: Wie met drank op aan het verkeer deelneemt, dient minstens een boete van 10% van zijn jaarinkomen te betalen. Dergelijk crimineel gedrag kan niet zwaar genoeg gestraft worden.

Zo. Ik heb gezegd!

3 reacties

Ik ben het wel met je eens, zeker wat het drankgebruik in het verkeer betreft. Een keer betrapt. Nooit meer rijden is mijn motto.
my.

20 March 2010 om 12:57

Ik ben het met alle twee je stellingen eens Leen.

groet Chris.

cverkaart

20 March 2010 om 19:29

Eerlijk gezegd lijkt het mij voor een portretfotograaf een groot probleem worden.
Nee, niet de drank- daar heb je wel gelijk in- maar al die gelaatsbedekkers. Doekjes, die moeten kunnen. Want jij hebt vast weleens een mooie klederdrachtdame voor je lens gehad.Onschuldig
 

 

Jopie Meerman

21 March 2010 om 16:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.