dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Zoon

5 reacties
Zoon

Nou heb ik het al de hele tijd over mijn zoon Ralph die ik ben wezen opzoeken. Nagenoeg niemand van de bloglezers kent hem. Dus dan eindelijk hier een plaatje van mijn zoon, ski- en snowboardleraar op een schans in het 'funpark'. Dat lag op ongeveer 1600 meter hoogte en hier springt hij er nog een paar meter bij.

Ongetwijfeld is het niet een foto van een correcte sprong. Daar heb ik nou eenmaal totaal geen kijk op. Maar ik vind het wel een erg leuke foto! Om hem te herkennen zult U echt uw best moeten doen; zelfs ik heb soms moeite hem te herkennen met zo'n sneeuwbril en helm op. Soms hoor ik ineens:"Hoi pa!" en dan blijkt hij het weer eens te zijn geweest die zo'n helling af kwam stuiven.

En niet om het een of ander, maar hij is een uitstekende leraar. Volgens mij in ieder geval. Educatief ijzersterk en het schijnt, dat hij technisch ook erg goed werk levert. En, trouwens, 's zomers geeft hij beroepsmatig zeilles en daar schijnt hij ook al heel erg goed in te zijn. Echt een leraar dus, zonder de merkwaardige trekjes die veel leraren vertonen omdat ze nog nooit in het bedrijfsleven gewerkt en alleen maar op school gezeten hebben.

Ja, een erg trotse vader ben ik dus.

5 reacties

Daar mag je met recht trots op zijn. Maar ik denk dat het wederzijds is...
Jopie Meerman

03 February 2010 om 20:53

Dank je wel, Jopie, maar daar zullen we het deze keer niet over hebben. ;-)
Leen Koper

03 February 2010 om 20:56

Dat mag hoor Leen. Trots zijn op je zoon. Ik ben het op de mijneLachend
my.

03 February 2010 om 23:09

Hallo Leen,

Ik heb wel het genoegen om Ralph te kennen, als oud klasgenootje op de lagere school. Ik lees je blog vaak en vind het leuk om te lezen dat het goed met jullie gaat.

Vele groetjes, Ester

Essies Foto's

04 February 2010 om 23:59

Hallo leen,

Ook wij kennen je zoon Ralph,maar dan van de atletiek we hebben heel veel pupillencompetities meegemaakt dat was een leuke tijd ben blij dat het goed gaat met jullie

groetjes Ineke en Johan Houkamp

johine@zeelandnet.nl

05 March 2010 om 09:45

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.