dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Hotel

3 reacties

Ik was in de vaste overtuiging een vakantiereis van zaterdag tot en met zondag, de eerste maart, geboekt te hebben. Zondag vertrok ik dus weer door de vallende sneeuw met mijn zoon in de auto naar de Amadeus Mozartluchthaven in Salzburg. Na afscheid genomen te hebben liep ik de vertrekhal in teneinde op het grote bord te kijken naar mijn vertrektijd. In verband met de weersomstandigheden was ik daar ruim op tijd, dus mijn vlucht stond er nog niet op.

Na een uurtje op een bankje zitten wachten stond hij er nog steeds niet op. Latere vluchten wel. Toen bekroop mij een angstig vermoeden. Ik ben naar iemand toegelopen en heb gevraagd welke datum het was. "Den einunddreissichtsten Jaenner" kreeg ik te horen. Mijn angstige vermoeden was dus toch waar: ik stond er inderdaad een dag te vroeg!

Nou ja, typisch een Leen Koper geval. Ik heb toen maar een hotel genomen tot de volgende dag. Toen was het echt 1 februari! Ik kan in ieder geval zeggen dat ik nog eens een keer een hele dag in Salzburg heb doorgebracht. 

Edit: nou ben ik zelfs in dit stukje fout met de datum. 1 Maart moet natuurlijk 1 februari zijn in de eerste alinea. Nog blij, dat het niet echt 1 maart was, anders had ik net zo goed lopend naar huis kunnen gaan! Een hoogtestage had ik al achter de rug.Knipoog

3 reacties

Maart ?
Jopie Meerman

03 February 2010 om 16:50

Hahaha Leen, als ik het zo lees was dat niet de enige Leen Koper actie. Lees je datum`s eens terug uit dit verhaal.
my.

03 February 2010 om 17:48

En beter te vroeg dan te laat.

Chris

cverkaart

03 February 2010 om 19:02

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.