dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Geen camera

0 reacties

In Oostenrijk heb ik voor het eerst met sneeuwschoenen aan gewandeld. Mijn zoon had geregeld, dat ik met een vrouw, Sylvia, een wandeling zou gaan maken op deze wijze waarbij zij mij vooral veel over de vroege geschiedenis van de streek zou vertellen. Die is grotendeels overhoop gehaald door de vondst van Oetzi, de ijsman, een gletscherlijk dat 5300 jaar oud was. http://nl.wikipedia.org/wiki/%C3%96tzi

Dat lopen op sneeuwschoenen ging mij verbazingwekkend gemakkelijk af. Je loopt wat ongemakkelijk met de voeten wat verder uit elkaar, maar mijn begeleidster was gemakkelijk te volgen door de hoge sneeuw. Een begeleidster die anderhalf jaar geleden haar man verloren had, dus gesprekstof hadden we genoeg.

Mijn zoon had mij gezegd om maar geen camera me te nemen op zo'n tocht. Daar uit blijkt, dat de jeugd de oudere generatie toch behoorlijk onderschat. Had ik hem maar meegenomen! Het was werkelijk fantastisch weer en de panorama's die zich voor mij ontrolden -dat doen panorama's zich immers altijd- waren werkelijk fantastisch. Zo zie je maar eens, nooit een fotograaf zonder camera op pad sturen!

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.