dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

Toch nog plaatjes....maar discreet.

1 reactie

Zoals ik in mijn weblog vermeldde, ik heb deelgenomen aan een workshop over dans en fotografie. Er zouden geen plaatjes van zijn, maar nu blijkt, dat die er wel zijn. Helaas voor U, men kan mij gelukkig niet herkennen. Ik sta er namelijk niet op.

Op het derde plaatje zou U de kans gehad hebben, maar men heeft uw scribent gelukkig net buiten de rand van de foto laten vallen. Zo discreet is mijn vriend Henk van Kooten gelukkig wel. Goede vrienden houden altijd rekening met elkaar. De rest kan rustig geslachtofferd worden.

Nu zult U natuurlijk toch nieuwsgierig zijn geworden, dus hier is de lange link: http://www.henkvankooten.com/fhp/nieuws_show.cfm?id=18&title=Choreographer_meets_Photographer&taal=031

Het was een uitermate verhelderende en inspirerende workshop. Waarom sluiten de meeste fotografen zich altijd op in hun hokje en kijken nooit eens buiten hun vaste stramien? Natuurlijk hoeft niet iedereen zo gek te zijn als ik en soms helemaal naar Engeland te reizen voor een paar uur luisteren naar een seminar over 'body language', maar er zijn toch ook zoveel andere interessante cultuuruitingen waar men zijn fotografisch voordeel mee kan doen?

Nou ja, ik heb in ieder geval wat geleerd.

1 reactie

goede middag. Je kan meer als ik, want ik kan alleen maar plaatjes van site's halen. Zoals: www.animaatjes.nl of www.spicecomments.com of wie weet jij wel meer site's waar je leuke plaatjes kan halen voor in je blogje. en ik heb nog meer site's voor plaatjes, en als je meer  wil lees/hoor ik het van je. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

21 January 2010 om 16:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.