dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

dansen

1 reactie

Afgelopen maandag ben ik op een seminar geweest waar een choreograaf en danseres ons, fotografen, probeerde wat vrijheden en nieuwe ideetjes bij te brengen op het gebied van poseren door middel van modern ballet. Ontzettend interessant om te zien wat een mens met zijn of haar lichaam op het gebied van onder meer het uitdrukken van emoties kan bereiken.

Niet alles leidt direct tot een nieuw soort fotografie, natuurlijk niet, maar ik heb toch heel wat goede ideetjes opgedaan om mijn manier van poseren te varieren. Zo kan ik wel tot een boeiender beeld beeld geraken. Bijzonder inspirerend.

Natuurlijk hoorde daar ook een oefening in "eigen vaardigheden" bij. Nu schieten de vaste lezers van dit blog natuurlijk direct in de lach (zie blog 23-12-09), maar toch, zelfs ik, met mijn "danspartner" waren daar vrij goed in, wat zeg ik, wij blonken er bijna in uit! Bij het verbeelden van het begrip "passie" kegen wij zelfs niet alleen de complimenten van de choreograaf voor de wijze van uitbeelden, nee , ik durf zelfs te stellen, wij waren bij de beteren op dat gebied. Alleen, na afloop moest de choreograaf mij zelfs ondersteunen, anders was ik zo "op mijn plaat" gegaan na de laatste "dans". Zo ver was ik zelfs gegaan in mijn verbeelding van het begrip "passie"! Het was verwonderlijk hoe deze choreograaf er in slaagde om de onvermijdelijke verlegenheid en lacherigheid van ieder van de deelnemers om te zetten in hard werken! Het smaakte zeker naar een vervolg!

Om een bekende zwemster te citeren: "Toppie Joppie."

Overigens begrijpt U wel: een foto is hiervan niet aanwezig, teneinde U niet verder te shockeren.

1 reactie

heb even wat bijgelezen van de laatste logjes: wat las ik nou...stoppen met roken? Hier in huis zijn we ook gestopt: manlief met behulp van nicotinepleisters (werken heel goed bij hem) en ik gewoon zonder niets: boekje van Allen Carr gelezen, en het gaat best heel goed. Inmiddels zijn we 17 dagen gestopt. Als je ook al zover bent met stoppen heel veel succes ermee!
gimoli

20 January 2010 om 09:40

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.