dagboek van een fotograaf

Welkom op het weblog van Fotografie Leen Koper

kleuren

3 reacties

Het nieuwe studio annex woonpand begint al een beetje vorm te krijgen. Vandaag is het tweede dakraam er, vlak voor het begon te regenen, ingegaan. Het dak is nu al volledig geisoleerd en in mijn toekomstige computerruimte aan de voorzijde is de isolatie al afgedekt met gipsplaat.

Deze week heb ik ook al de eerste besprekingen gehad met de schilder. De kleur van mijn plfond wordt heel licht creme, bijna wit. De wanden worden nog witter, terwijl de balken traditioneel ossebloed rood worden, dezelfde kleur als de buitendeur. Mijn drie binnendeuren wordt dezelfde kleur rood. alleen de open trap in de studio/woonkamer, dat weet ik nog niet. Hij wordt of zwart of rood, dat blijft nog even een twijfelgeval.

Over de vloer zijn mijn zoon en ik het nog niet eens. Ik had een fraai, nagenoeg wit laminaat uitgezocht, maar hij wist voor nagenoeg dezelfde prijs in plaats van laminaat een massief houten vloer te vinden. Tja, en als dat zo is, dan is de keus natuurlijk niet moeilijk: hout!

Creme-wit wordt de slaapkamer geschilderd, terwijl mijn computerruimte heel licht grijs moet worden. Per slot van rekening is het mijn werkruimte. En dat mag best een afwijkend kleurtje hebben.

3 reacties

Het lijkt me erg leuk als je een beetje kunt gaan zien hoe het er in de toekomst uit gaat zien.

Ik heb nog even zitten genieten van de galerie op je site.

paled

20 November 2009 om 17:15

Nou Leen de gehele zaak zal best opknappen.

groet Chris

cverkaart

20 November 2009 om 19:17

Ik ben weer even de blogs aan het bijlezen. Groetjes van Saar
saar

21 November 2009 om 10:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.